DE CE TREBUIE SĂ ȚINEM CONT CÂND NE ALEGEM UNITUL DENTAR

Dă articolul mai departe:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Unitul dentar reprezintă chintesența cabinetului stomatologic. Dacă ar fi să comparăm medicii cu eroii ( ceea ce și sunt), am spune că unitul dentar este precum capa pentru Superman, pânza de păianjen pentru Spider-Man sau Batmobilul pentru Batman
WhatsApp Image 2020-09-11 at 15.02.48

Alegerea unitului dentar de către dentiști este una foarte importantă, iar în acest sens, precum Robin Hood, echipa Nastimed vine în ajutor și vă oferă sfaturi și recomandări.

  1. Alegeți un partener de încredere – acest lucru presupune research pentru a vedea în ce constă piața, ceea ce oferă fiecare companie și ce branduri folosește. Trebuie să fiți atenți la fiecare detaliu, începând cu notorietatea distribuitorului, oferta calitate-preț, portofoliul clienților actuali și review-urile primite, până la durata garanției și dacă oferă servicii de tip service.
  2. Alegeți un unit dentar orientat către pacient – acest lucru are în vedere confortul, siguranța și controlul.  Există o serie de modalități prin care putem ajuta pacientul să se simtă în siguranță în momentul procedurilor, printre acestea se numără și confortul oferit de scaunul stomatologic, de pildă prin funcții de ajustare a acestuia la forma corpului. Asigurați-vă că scaunul este ușor de reglat și de manevrat, că vă oferă acces ușor la pacient și că îl puteți controla cu piciorul, pentru a avea în permanență mâinile libere.
  3. Design și estetică – în momentul în care detaliile ergonomice au fost puse la punct, vă puteți gândi și la design-ul unitului dentar. Acesta trebuie să se armonizeze cu restul cabinetului și să ofere un aspect primitor, care să nu sperie pacientul care deja (în majoritatea cazurilor) se teme de procedurile stomatologice.

Unitul dentar este o achiziție pe termen lung care implică o investiție considerabilă, de aceea trebuie să fiți siguri că alegeți cel mai bun model, atât pentru beneficiul dumneavostră în calitate de medic, dar și pentru confortul pacienților. Astfel, recomandările noastre de unituri dentare sunt cele care incorporează toate dotările, precum:

  • Scaunul sau fotoliul pacientului
  • Scaunul medicului
  • Grupul hidric
  • Lampa cu bec
  • Masa medicului cu instrumentele
  • Consola asistentei

Pentru cele mai bune unituri dentare care să satisfacă exigențele oricărui profesionist, echipa Nastimed recomandă: