Despre iTalo Simple & Smart

Acasă /

Simple & Smart Italy

iTalo 

Simple & Smart

Un Concept Nou De Unituri Dentare

Simple & Smart este rezultatul unei idei a câtorva medici stomatologi italieni care nu au mai dorit să plătească sume atât de mari pentru achiziționarea uniturilor dentare tot mai complexe și tehnologizate. În ciuda calității lor, aceste unituri dentare au două aspecte ce sunt în contradicție cu viziunea acestora: achiziționarea și întreținerea lor este costisitoare, și deseori prezintă probleme care nu sunt ușor de identificat, din cauza nivelului ridicat de tehnologie pe care o conțin. Din aceste considerente, a apărut necesitatea și ideea de a realiza unituri dentare cu o tehnologie mai simplă și componente electronice mai puține, ceea ce înseamnă o reducere a costurilor de achiziție și întreținere.

După ce au obținut rezultate remarcabile în Italia, în anul 2015 au hotărât să își îndrepte atenția către piețele internaționale care, în câțiva ani, le-au confirmat marele succes al acestei idei.

Scopul Simple & Smart pentru următorii ani este să continue să dezvolte produse în această lumină, încercând să răspundă, din ce în ce mai mult, nevoilor piețelor internaționale precum cea europeană, asiatică, africană și sperăm în curând, și pe cea americană.

Contactează-Ne Chiar Acum

Suntem pregătiți să te asistăm cu toate informațiile necesare, să îți răspundem la întrebări și să îți oferim recomandări personalizate, specifice situației tale.

Date de Contact

Hai Să Vorbim!

Pentru îndrumare și asistență, informații tehnice, recomandări și oferte personalizate, îți stăm oricând la dispoziție.

Copyright © 2022 Nastimed Serv. Toate drepturile rezervate.