Workshop-uri LASER Woodpecker 2023

Dă articolul mai departe:

Datorită versatilității de care dă dovadă, LASER-ul diodă devine tot mai popular în cabinetele medicilor dentiști. Acesta nu mai este văzut ca un aparat inaccesibil, ci în multe cazuri, intervențiile cu LASER fac parte din protocolul zilnic.
Workshop Laser 2023

Sistemul LASER LX 16 (Plus) poate fi utilizat pentru diverse interventii asupra tesuturilor moi: chirurgia dentara, sterilizare endodontica si parodontala, peri-implantita, ulcer oral si in albirea dentara. Este disponibil atat cu 2 lungimi de unda cat si cu 3, este usor de utilizat si de manevrat si este instrumentul ideal pentru o gama larga de proceduri stomatologice.

Evoluția tehnologică actuală și nivelul de trai ridicat influențează mult așteptările pacienților care-și doresc tratamente rapide, predictibile și cu rezultate excelente din punct de vedere estetic.

Singura soluție viabilă este însușirea de către medicul stomatolog a unor proceduri de tratament de ultimă oră.

Puncte cheie

Parte teoretică:
  • Noțiuni de optică
  • Principii de funcționare
  • Clasificări
  • Aplicații
  • Prezentare in detaliu a LASER-elor de la Woodpecker (explicarea meniului si a protocoalelor de lucru)
 
Parte practică

Partea practică va fi susținută pe dispozitive LASER LX16 si LX16 Plus produse de Woodpecker.

Află mai multe despre LX16 si LX16 Plus: https://info.nastimed.ro/laser-lx-16-plus-woodpecker/

Date și Locații

 

14 Iulie 2023 – Sibiu

10:00 – 16:00

25 August 2023 – Sibiu

10:00 – 16:00

8 Septembrie 2023 – Cluj

10:00 – 16:00

27 Octombrie 2023 – Sibiu

10:00 – 16:00

24 Noiembrie 2023 – Cluj

10:00 – 16:00

8 Decembrie 2023 – Sibiu

10:00 – 16:00

Înscriere și Preț

Prețul cursului este 1.950 lei.

În cazul achiziționării oricărui LASER Woodpecker prin intermediul Nastimed, cursul va fi GRATUIT.

 

ATENȚIE! – LOCURILE SUNT LIMITATE!

Fiecare workshop se va desfășura cu 4-9 participanți.

 

Coffee Break inclus.

Formular de înscriere

Pentru înscrieri vă invităm să completați formularul de mai jos si veți fi contactat în cel mai scurt timp de catre un reprezentant Nastimed.

De asemenea, ne puteți suna la numărul de telefon 0786 302 522 (persoană de contact Cătălin Bogorin) sau ne puteți scrie pe adresa de email cursuri@nastimed.ro

Lector

Dr. Adriana Dincă

dr-a-dinca_picture

Medic stomatolog specializat în Endodonție și terapie LASER

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, urmând apoi un stagiu de practică la una dintre cele mai renumite clinici din Slovacia, „DENTAL STUDIO 2001” Piestany. A continuat să studieze endodonția în Cluj Napoca în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” absolvind cu brio cursurile „Asociației Clujene pentru Cercetare în endodonție” și participând apoi la numeroase cursuri și simpozioane de endodonție naționale și internaționale.

Preocuparea pentru sănătatea dentara și tehnicile inovative de tratament au determinat-o să urmeze cursuri internaționale în domeniul Terapiei laser —– Certificate in laser “La dualite laser au service du dentist modern” by Lasotronix, Warsaw, Poland —– Certificate in “Diode Laser in dental practice”, by Lasotronix, Warsaw, Poland

În prezent susține cursuri, prezentări și workshop-uri de endodonție aplicată și terapie laser atât pentru studenți, rezidenți cât și tineri medici, având peste 5 ani de experiență în calitate de speaker.