Workshop LASER – LX16 (Plus) Woodpecker

Dă articolul mai departe:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Sistemul LASER LX 16 (Plus) poate fi utilizat pentru diverse interventii asupra tesuturilor moi: chirurgia dentara, sterilizare endodontica si parodontala, peri-implantita, ulcer oral si in albirea dentara. Este disponibil atat cu 2 lungimi de unda cat si cu 3, este usor de utilizat si de manevrat si este instrumentul ideal pentru o gama larga de proceduri stomatologice.
1 (1)

Datorită versatilității de care dă dovadă, LASER-ul diodă devine tot mai popular în cabinetele medicilor dentiști. Acesta nu mai este văzut ca un aparat inaccesibil, ci în multe cazuri, intervențiile cu LASER fac parte din protocolul zilnic.

Evoluția tehnologică actuală și nivelul de trai ridicat influențează mult așteptările pacienților care-și doresc tratamente rapide, predictibile și cu rezultate excelente din punct de vedere estetic.

Singura soluție viabilă este însușirea de către medicul stomatolog a unor proceduri de tratament de ultimă oră.

Puncte cheie

Parte teoretică:
  • Noțiuni de optică
  • Principii de funcționare
  • Clasificări
  • Aplicații
Parte practică

Partea practică va fi susținută pe dispozitive LASER LX16 si LX16 Plus produse de Woodpecker (informatii suplimentare la link)

Date și Locații

30 Septembrie 2021 – joi – Cluj (10:00 – 15:00)

14 Octombrie 2021 – joi – Sibiu (13:00 – 18:00)

21 Octombrie 2021 – vineri – Cluj (10:00 – 15:00)

29 Octombrie 2021 – vineri – Mures (13:00 – 18:00)

1 Noiembrie 2021 – luni – Sibiu (13:00 – 18:00)

9 Noiembrie 2021 – marti – Mures (13:00 – 18:00)

*Locatiile exacte vor fi comunicate ulterior

Lector

Dr. Adriana Dincă

dr-a-dinca_picture

Medic stomatolog specializat în Endodonție și terapie LASER

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, urmând apoi un stagiu de practică la una dintre cele mai renumite clinici din Slovacia, „DENTAL STUDIO 2001” Piestany. A continuat să studieze endodonția în Cluj Napoca în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” absolvind cu brio cursurile „Asociației Clujene pentru Cercetare în endodonție” și participând apoi la numeroase cursuri și simpozioane de endodonție naționale și internaționale.

Preocuparea pentru sănătatea dentara și tehnicile inovative de tratament au determinat-o să urmeze cursuri internaționale în domeniul Terapiei laser —– Certificate in laser “La dualite laser au service du dentist modern” by Lasotronix, Warsaw, Poland —– Certificate in “Diode Laser in dental practice”, by Lasotronix, Warsaw, Poland

În prezent susține cursuri, prezentări și workshop-uri de endodonție aplicată și terapie laser atât pentru studenți, rezidenți cât și tineri medici, având peste 5 ani de experiență în calitate de speaker.

Înscriere și Preț

Prețul cursului este 400 leisub forma de voucher

 

ATENȚIE! – LOCURILE SUNT LIMITATE!

Workshop-ul se desfasoara cu 3-6 participanti

 

Pentru informații suplimentare și pentru înscrieri, vă invităm să folosiți formularul de mai jos.

De asemenea, ne puteți suna la numărul de telefon 0786 302 522 (persoană de contact Cătălin Bogorin) sau ne puteți scrie pe adresa de email cursuri@nastimed.ro

Vă așteptăm cu mare drag! – echipa Nastimed