Workshop LASER diodă – Cluj-Napoca

Dă articolul mai departe:

LASER-ul diodă a devenit un instrument esențial pentru o gamă largă de proceduri stomatologice. Acest workshop se adresează tuturor medicilor dornici să cunoască sau să aprofundeze secretele LASER-ului diodă. Workshop-ul va fi susținut de către Dr. Crișan Bogdan, speaker cu mare experiență, specializat în Terapia LASER, chirurgie orală, parodontologie, endodonție, estetică.
Banner site Curs Crisan

Dată și Locație:

Data: 30 Septembrie 2023 (09:00 – 18:00)

Locația: Cluj-Napoca – Clinica Aesthetica (str. Heltai Gáspár 22)

Puncte cheie:

 
Aplicații direct pe pacient (în cabinet):
 • Protocoale Parodontologie
 • Protocoale Microchirurgie
 • Estetică (Albire dentară)
 
Parte teoretică:
 • Noțiuni de optică
 • Principii de funcționare
 • Clasificări
 • Aplicații

 

Cazuri clinice

 

Hands-on pe mandibule animale:
 • Gingivectomie și gingivoplastie
 • Evicțiune gingivală
 • Depigmentare melanică
 • Vestibuloplastie
 • Frenectomie labială și linguală

 

Partea de hands-on va fi susținută pe dispozitive LASER SMART M PRO produse de LASOTRONIX – Polonia.

Despre lectorul acestui curs:

Dr-Bogdan-CRISAN

Medic specialist chirurgie dento-alveolară cu competenţă în terapia LASER. Şef Lucrări, DMD, MSc, PhD

Dr. Crişan Bogdan este absolvent al Facultății de Stomatologie din cadrul Universtității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, promoția 2002. A urmat cursuri de masterat în domeniul Reabilitării Orale și al Sănătății Orale, în cadrul aceleași universităti, finalizate cu lucrarea de disertaţie intitulată: “Implicaţiile Laser Terapiei în Reabilitarea Orală”. Este medic specialist în chirurgie dento-alveolară din anul 2011. 

A urmat stagii de specializare în clinici şi centre de cercetare din Stockholm, Suedia (Karolinska Institutet, Institute of Odontology, Department of Oral Diagnosis in 2001), Basel, Elveţia (Universitat Basel, Kantonspital Basel, Klinik fur Wiederherstellende Chirurgie, Abteilung Mund-Kiefer-Gesichtshirurgie  in 2006) şi Seoul, Coreea de Sud (Hallym University, Anyang-city in 2007). În anul 2011 a obţinut atestatul de studii complementare în „Utilizarea terapeutică şi chirurgicală a laseri-lor în medicina dentară” la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara. Este “DOCTOR” in Stiinte Medicale, domeniul Medicina Dentara din anul 2013, cu lucrarea de doctorat avand titlul: “Utilizarea laserului în tratamentul malformaţiilor vasculare şi al tumorilor benigne orale şi maxilo-faciale”. Este pasionat de IT şi de cercetarea ştiinţifică.

Activitatea sa ştiinţifică s-a concretizat prin participarea la numeroase manifestări ştiinţifice naţionale şi internaţionale, unde a susţinut conferinţe şi prezentări orale ce au fost apreciate de către auditoriu. A publicat în calitate de prim autor şi co-autor peste 40 de lucrări ştiinţifice în reviste naţionale şi internaţionale, dintre care 22 cotate ISI şi este autor/coautor la 8 cărţi de specialitate. A fost şi este membru în colectivele de cercetare a 15 granturi naţionale şi internaţionale de tip CEEX, CNCSIS, IDEI, POSDRU, FP 7 şi FDI. Este expert LASER in cadrul LASER & HEALT ACADEMY – „LA&HA”, cu o experienţă de peste 18 ani în domeniul utilizării laserelor pe ţesuturi moi şi peste 15 ani de experienţă în ultilizarea echipamentelor laser pe ţesuturi dure. Este membru activ al Societăţii Române de Laseri în Stomatologie (SRLS) şi al World Federation for Laser Dentistry (WFLD). 

În prezent este Şef de Lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca şi medic colaborator la două clinici private din Cluj-Napocaă

Înscriere și Preț:

 
Prețul cursului este de: 1750 lei

Prețul include:
– Coffee break
– Prânz
– Toate consumabilele necesare pentru buna desfășurare a cursului
– Dispozitive LASER + echipament de protecție

La final participanții vor primi Certificate recunoscute de către Akademia Laserowa, Lasotronix și Nastimed. 

 

ATENȚIE! – LOCURILE SUNT LIMITATE!

 

Pentru informații suplimentare și pentru înscrieri, vă invităm să folosiți formularul de mai jos.

De asemenea, ne puteți suna la numărul de telefon 0786 302 522 (persoană de contact Cătălin Bogorin) sau ne puteți scrie pe adresa de email cursuri@nastimed.ro

Formular de înscriere