Workshop LASER diodă – Cluj-Napoca – dr. Bogdan Crișan

Dă articolul mai departe:

LASER-ul diodă a devenit un instrument esențial pentru o gamă largă de proceduri stomatologice. Acest workshop se adresează tuturor medicilor dornici să cunoască sau să aprofundeze secretele LASER-ului diodă. Workshop-ul va fi susținut de către Dr. Crișan Bogdan, speaker cu mare experiență, specializat în Terapia LASER, chirurgie orală, parodontologie, endodonție, estetică.
Banner blog- Curs Crisan pret intreg

Dată și Locație:

Data: 11 Mai 2024 (09:00 – 18:00)

Locația: Cluj-Napoca – Clinica Aesthetica (str. Heltai Gáspár 22)

Toate locurile sunt epuizate.

Puncte cheie:

 
Aplicații direct pe pacient (în cabinet):
 • Protocoale Parodontologie
 • Protocoale Microchirurgie
 • Estetică (Albire dentară)
 
Parte teoretică:
 • Noțiuni de optică
 • Principii de funcționare
 • Clasificări
 • Aplicații

 

Cazuri clinice
Hands-on pe mandibule animale:
 • Gingivectomie și gingivoplastie
 • Evicțiune gingivală
 • Depigmentare melanică
 • Vestibuloplastie
 • Frenectomie labială și linguală

Partea de hands-on va fi susținută pe dispozitive LASER SMART M PRO produse de LASOTRONIX – Polonia.

Află mai multe despre dispozitive: https://www.nastimed.ro/catalog/echipamente-laser-152/lasotronix-1000142

Despre lectorul acestui curs:

Dr-Bogdan-CRISAN

Medic specialist chirurgie dento-alveolară cu competenţă în terapia LASER. Şef Lucrări, DMD, MSc, PhD

Dr. Crişan Bogdan este absolvent al Facultății de Stomatologie din cadrul Universtității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, promoția 2002. A urmat cursuri de masterat în domeniul Reabilitării Orale și al Sănătății Orale, în cadrul aceleași universităti, finalizate cu lucrarea de disertaţie intitulată: „Implicaţiile Laser Terapiei în Reabilitarea Orală”. Este medic specialist în chirurgie dento-alveolară din anul 2011. 

A urmat stagii de specializare în clinici şi centre de cercetare din Stockholm, Suedia (Karolinska Institutet, Institute of Odontology, Department of Oral Diagnosis in 2001), Basel, Elveţia (Universitat Basel, Kantonspital Basel, Klinik fur Wiederherstellende Chirurgie, Abteilung Mund-Kiefer-Gesichtshirurgie  in 2006) şi Seoul, Coreea de Sud (Hallym University, Anyang-city in 2007). În anul 2011 a obţinut atestatul de studii complementare în „Utilizarea terapeutică şi chirurgicală a LASER-elor în medicina dentară” la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara. Este „DOCTOR” în Științe Medicale, domeniul Medicină Dentară din anul 2013, cu lucrarea de doctorat având titlul: „Utilizarea LASER-ului în tratamentul malformaţiilor vasculare şi al tumorilor benigne orale şi maxilo-faciale”. Este pasionat de IT şi de cercetarea ştiinţifică.

Activitatea sa ştiinţifică s-a concretizat prin participarea la numeroase manifestări ştiinţifice naţionale şi internaţionale, unde a susţinut conferinţe şi prezentări orale ce au fost apreciate de către auditoriu. A publicat în calitate de prim autor şi co-autor peste 40 de lucrări ştiinţifice în reviste naţionale şi internaţionale, dintre care 22 cotate ISI şi este autor/coautor la 8 cărţi de specialitate. A fost şi este membru în colectivele de cercetare a 15 granturi naţionale şi internaţionale de tip CEEX, CNCSIS, IDEI, POSDRU, FP 7 şi FDI. Este expert LASER în cadrul LASER & HEALTH ACADEMY – „LA&HA”, cu o experienţă de peste 18 ani în domeniul utilizării LASER-elor pe ţesuturi moi şi peste 15 ani de experienţă în ultilizarea echipamentelor LASER pe ţesuturi dure. Este membru activ al Societăţii Române de LASER-e în Stomatologie (SRLS) şi al World Federation for Laser Dentistry (WFLD). 

În prezent este Şef de Lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca şi medic colaborator la două clinici private din Cluj-Napoca.

Înscriere și Preț:

 
Preț: 2.450 lei
Toate locurile sunt epuizate.

Prețul include:
– Coffee break
– Prânz
– Toate consumabilele necesare pentru buna desfășurare a cursului
– Dispozitive LASER + echipament de protecție


La final participanții vor primi Certificate recunoscute de către Akademia Laserowa, Lasotronix și Nastimed. 

ATENȚIE! – LOCURILE SUNT LIMITATE! 

Workshop-ul se va desfășura cu 6 – 9 participanți.

Pentru informații suplimentare și pentru înscrieri, vă invităm să folosiți formularul de mai jos.

 

Formular de înscriere

Toate locurile sunt epuizate.

De asemenea, ne puteți suna la numărul de telefon 0786 302 522 (persoană de contact Cătălin Bogorin) sau ne puteți scrie pe adresa de email cursuri@nastimed.ro