Uniturile dentare

Diplomat

Cu peste 60 de ani de experiență în domeniul tehnologiei medicale și al producției de Aparatură stomatologică, DIPLOMAT se bucură de o reputație solidă printre producatorii de top din domeniu, având o filosofie de afaceri unde satisfacția clientului este întotdeauna pe primul loc.

Calitate. Fiabilitate.

Calitatea superioară a uniturilor Diplomat și fiabilitatea sunt elemente esențiale care vin în întâmpinarea nevoilor specifice fiecărui client.

Design unic. ergonomie.

Design-ul modern, panoul de control, funcționalitatea și caracteristicile sale ergonomice îl evidențiază ca fiind o experiență unică pentru fiecare dentist.

Consultanță. Îndrumare.

Pentru ca toate avantajele să se păstreze în timp, oferim servicii complete de consultanță și service ante și post vanzare.

Alege DIPLOMAT. Alege excelența.

Descoperă satisfacția - DIPLOMAT

Toate produsele DIPLOMAT sunt create având în vedere nevoile specifice ale consumatorilor, iar din acest motiv, excelează prin calitate, design ergonomic și diversitate. Toate acestea contribuie la satisfacerea celor mai exigente cerințe venite din partea medicilor stomatologi.

Diplomat Connect

Lucrează rapid.

Fii flexibil.

Fii eficient.

Îmbunătățește-ti activitatea de zi cu zi și descoperă beneficiile digitalizarii în stomatologie, alături de Diplomat. 

Stomatologie 4.0. Experimentează conectarea la lumea digitală prin DIPLOMAT Connect!

Tehnologiile moderne vă permit să îmbunătățiți tratamentele pacienților și procedurile precum și să vă optimizați fluxurile de lucru. Pentru a se adapta la cerințele zilei de mâine, DIPLOMAT Dental a dezvoltat o soluție puternică dar simplă în același timp.

Cu ajutorul panoului de control complet reînnoit și al aplicației dentare, veți gestiona cu ușurință trecerea de la analog la digital, în confortul cabinetului dvs și vă veți bucura de puterea digitalizării.

Gândirea digitală. Cu avantajele oferite de aplicația noastră DIPLOMAT Connect, testată pe deplin, veți fi pregătiți pentru a face față tuturor provocărilor viitoare în stomatologie. Noua tehnologie vă permite să lucrați rapid și eficient, într-un mod foarte practic.

Consultanță și actualizări excelente. Sistemul “Connect” dezvoltat de DIPLOMAT Dental, stabilește o legătură între tabletă (IOS sau Android) și unitul dentar, ridicând practica stomatologică la un alt nivel.

Avantajele sunt multiple, începând cu setările avansate ale instrumentelor, gestionarea facilă a protocoalelor de tratament a pacienților si culminând cu diagnoza de la distanță a unitului dentar.

NOU! Gama Diplomat PRO CONNECT

Noua gamă Diplomat PRO vă aduce cu ușurință practica stomatologică în secolul 21. Descoperiți satisfacția! Noi tehnologii, digitalizare și soluții inteligente. Mult mai inteligent, mult mai estetic.

Play Video

Modelul PRO oferă răspunsuri la întrebări pe care este posibil să nu le fi pus încă. Este tot ceea ce v-ați dorit întotdeauna și veți avea nevoie pentru anii și deceniile viitoare.

Hai să vorbim!

Lasă-ne detaliile tale și te vom contacta rapid. Sau sună-ne chiar tu!

Cătălin Bogorin
Reprezentant Nastimed